Byggfaglig bistand

Prosjekt- og byggeledelse

Jeg bidrar med god styring av økonomi, framdrift og kvalitet i prosjektene. Med fokus på planlegging, kommunikasjon og gode kontrakter skapes gode prosjekter.

Byggesak

Har du planer om å bygge ny bolig, fritidsbolig eller gjøre tiltak på eksisterende bolig? Trenger du søknadshjelp for ditt tiltak, så kan jeg bistå med dette.

Kvalitetskontroll

Jeg utfører kvalitetskontroll på byggeplass. Med kvalitetskontroll av utført arbeid og levert dokumentasjon, vurdert mot de avtalte krav i prosjektet, sikrer dette veien mot ønsket resultat.

Byggelånskontroll

Jeg utfører byggelånskontroll og sørger for at økonomisk oppgjør skjer iht. avtaler og fremdrift i prosjektene, noe som sikrer at utbetalinger skjer iht. tilførte verdier underveis i produksjonen.

Forprosjekt

For å kvalitetssikre planlagte prosjekter, kan jeg bistå i forprosjekter. I forprosjektet optimaliseres løsninger og utførelse iht. økonomiske rammer på et tidlig stadium for å sikre kvalitet og økonomisk resultat.

Overtagelsesbefaring

Jeg kan bistå i overtagelsesforretninger av ferdigstilte prosjekter og kan utføre eventuell reklamasjonsoppfølging etter avtale

Boligtilpasning

Boligtilpasning tar sikte på å gjøre bygningsmessige grep på eksisterende eller ny bolig for å legge til rette slik at man kan utføre sine daglige aktiviteter på en mest mulig trygg og selvstendig måte, dersom man har nedsatt funksjonsevne 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Follumveien 100
3515 Hønefoss

Kontakt

Telefon: 95 02 03 13
E-post: post@eivindpettersen.no

Firmainfo

Org.nr: 925406902
Personvern
Innhold © Sivilingeniør og Takstmann Eivind Pettersen. Webdesign © 2020 av Web Norge.