Takst Hønefoss og omegn

Jeg kan bistå med takst av eiendom hvis du skal refinansiere boligen din, eller skal kjøpe eller selge bolig. Jeg kan også bistå hvis du allerede har kjøpt bolig og trenger en teknisk vurdering av boligen. Jeg utfører takst i Hønefoss, Jevnaker, Hole og øvrige områder i ringeriksregionen.

Verdi- og lånetakst

Verdi- og lånetakst er en enkel teknisk gjennomgang av boligen med verdivurdering. Verdi- og lånetakst kan benyttes som grunnlag ved refinansiering, arveoppgjør eller ved avtalt eierskifte, som f.eks skilsmisse eller generasjonsskifte.

Reklamasjonstakst

I en reklamasjonstakst gjøres en uavhengig vurdering av reklamerte forhold i forhold til avtalt referansenivå. Aktuelle saker er eierskifte, nybygg eller kjøp av håndverkertjenester. 

Tilstandsrapport av bolig

Med tilstandsanalyse av boligen får du en grundig og detaljert beskrivelse av boligens status med hensyn til teknisk tilstand og vedlikehold. Rapporten inneholder også teknisk verdi og markedsverdi. Tilstandsrapporten utføres etter ny forskrift til avhendingslov og legger spesielt vekt på de byggetekniske forholdene som er særlig relevante ved eierskifte.

En tilstandsrapport ved eieskifte øker både selgers og kjøpers trygghet ved kjøp og salg av bolig.

Skadetakst

En skadetakst gir en faglig beskrivelse av skade, årsak og konsekvensen av skaden. I skaderapporten angis forslag til bygningsmessige tiltak og tilhørende kostnader. Skadetaksten benyttes i hovedsak som grunnlag for krav om erstatning i forbindelse med forsikring eller eierskifte.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse

Follumveien 100
3515 Hønefoss

Kontakt

Telefon: 95 02 03 13
E-post: post@eivindpettersen.no

Firmainfo

Org.nr: 925406902
Personvern
Innhold © Sivilingeniør og Takstmann Eivind Pettersen. Webdesign © 2020 av Web Norge.